Little Known Facts About gömme rezervuar.

Wiki Article

This Internet site is using a protection support to guard alone from on line attacks. The action you merely executed brought on the security Remedy. There are many steps that may induce this block such as distributing a particular word or phrase, a SQL command or malformed data.

Trendyol’daki son six ay performansıyla yüksek müşteri memnuniyeti sağlayan, kaliteli ve güvenilir hizmet veren satıcılara “Başarılı Satıcı” rozeti verilir.

Başarılı ses yalıtım özelliklerine sahiptir, son derece güvenilirdir ve four hundred kg'a kadar ağırlık taşıyacak şekilde tasarlanmıştır. Geberit Kombifix montaj elemanı doğrudan duvara monte edilir.

Vitra rezervuar iç takımı tamiri için öncelikle ara musluğu kapatmanız ve ardından iç takım ile bağlantıyı sağlayan spiral hortumu kurbağacık kullanarak sökmeniz gereklidir.

Montaj öncesi tesisatınızdaki suyu bir miktar boşa akıtarak borulardaki kum , çakıl vb. atıkların temizlenmesinin sağlanılması

Değişimden önce su bağlantısının kesilmesi ve tankın boşaltılması gerekir. Ardından alttaki somunlar anahtarla açılarak rezervuar kapağı çıkarılır.

Your browser isn’t supported any more. Update it to have the finest YouTube encounter and our hottest characteristics. Learn more

You may electronic mail the positioning operator to let them gömme rezervuar servisi know you were blocked. Please incorporate Anything you were being undertaking when this site arrived up and the Cloudflare Ray ID discovered at The underside of the website page.

Panel Montajı: Kumanda panelini montaj kılavuzuna uygun şekilde monte edin. Panelin doğru çalıştığından ve düzgün bir şekilde yerleştirildiğinden emin olun.

Su Giriş ve Çıkış gömme rezervuar Bağlantıları: Su giriş ve çıkış bağlantılarını doğru bir şekilde yapın ve su sızdırmazlığını sağlayın.

Asma klozet modelleri ile gömme rezervuar kullanıma uygun olan setler, tuğla duvar içi uygulamalar sayesinde kolaylıkla monte edilebilir. Tüm klozet ve duvar tiplerine ve altyapı sistemlerine uyum sağlayabilen farklı setler, montajı kolaylaştıran kelepçe ve ara musluklara gömme rezervuar da sahiptir.

Rezervuar, klozet kullanımından sonra suyun boşaltılmasını ve klozetin temizlenmesini sağlayan önemli bir parçadır. Kapalı bir hazne olan rezervuar içine sifon takımı yerleştirilir.

Vitra gömme rezervuar iç takımı montajı yaparken dikkat edilmesi gereken önemli noktalar şunlardır:

Su tahliye hortumu veya vakum pompası gibi uygun ekipmanlar kullanılarak suyun boşaltılması sağlayabilirsiniz. Kısaca gömme rezervuar temizliğinde su boşaltılması şartwork.

Böylece dışarıdan gelen gömme rezervuar unsurların rezervuara girmesi önlenecektir. Rezervuarın kullanıma hazır olduğundan emin olmak için suyun kalitesi ve berraklığı basma tuşunu kullanarak kontrol edebilirsiniz.

Report this wiki page